Τι κάνουμε Διακόπτες Προιόντα Οθόνες Web Server Qbus Cloud Movies
Λόγια Πελατών Γιατί Qbus? FAQ Εγκατάσταση Προσφορές Σεμινάρια Download

Γιατί Qbus ?
...10 λόγοι να μας προτιμήσετε

Η αξιοπιστία, ευελιξία, προσαρμογή και δυνατότητα επεκτάσεων που έχει είναι αξεπέραστη.

To κοστολόγιο του είναι ασυναγώνιστο, η ποιότητα & κατασκευή των υλικών (made in Europe) αδιαπραγμάτευτη.

H απλότητα στην λειτουργία ακόμα και απο ηλικιωμένους με όλη την αφανή νοημοσύνη από πίσω δουλεύει για εμάς πάντα. Παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι χρησιμοποιείται σε οίκους ευγηρίας (και για ανάλυση συμπεριφορών & alarms)

Το διακοπτικό υλικό διατίθεται με ενσωματωμένους ανιχνευτές κίνησης, θερμοστάτες κτλ. (περιορίζοντας κοστολόγιο).

To ίδιο το software προγραμματισμού παρέχεται δωρεάν και copyrighted, με αποτέλεσμα να μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή, όποτε θελήσεις, χωρίς να έχεις ανάγκη κανέναν, χωρίς συμβόλαια συντήρησης.
Είναι ΑΠΛΗ windows εφαμογή, απλή που ο καθένας μπορεί να χειριστεί. Παρ' όλα αυτά διαθέτουμε εξουσιοδοτημένους ηλεκτρολόγους για προγραμματισμό καθώς και σεμινάρια εμβάθυνσης προγραμματισμού ΚΑΙ για ιδιώτες.

Είναι απλό να μπορώ να διαχειρίζομαι όλα τα φώτα, ρολλά (ομαδικά ή όχι) από ένα διακόπτη, οθόνη αφής και να μπορώ μόνος μου να τα διαφοροποιώ όποτε θέλω χωρίς να δεσμεύομαι απο συμβόλαια συντήρησης, προγραμματιστες.

Όλες τις δυνατότητες (σενάρια/ χρονοπρογράμματα/ λογικές πράξεις/ μνήμες) περιέχονται στο τροφοδοτικό, ώστε να μην δημιουργούνται κατά την εγκατάσταση (ή μελλοντικά) πρόσθετα κοστολόγια.

H απλότητα στην δομή & συνδεσμολογία του καθιστά δυνατή την εγκατάσταση του απο οποιοδήποτε ηλεκτρολόγο.

Είναι απλό από το κινητό μου μέσω web server ή μέσω cloud να βλέπω, ελέγχω, αλλάζω οτιδήποτε στο σπίτι μου.

Παρέχουμε ΓΡΑΠΤΗ εγγύηση 2+2 ετών καλής λειτουργίας υλικών για κάθε σύστημα μας, ενώ προσφέρουμε εάν το θελήσετε με μικρό κόστος ΓΡΑΠΤΑ συμβόλαια συντήρησης και επέκτασης εγγύησης έως ...10έτη ώστε να κοιμάστε ήσυχοι.
Τόσο σίγουροι είμαστε για τα υλικά μας.
Η οποιαδήποτε σύγκριση με οποιοδήποτε ανταγωνιστικό σύστημα & εταιρεία είναι επιθυμητή & την ενθαρρύνουμε!

Είμαστε δίπλα σας με σταθερή αντιπροσώπευση του υλικού απο το 2004 στην Ελλάδα για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή για εμάς ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυτό που έχετε φανταστεί για το μοναδικό σας σπίτι. Επιπρόσθετα, εγγύηση αποτελεί, η βαθιά γνώση και εμπειρία που έχουμε αποκτήσει απο το 1996 που ασχολούμαστε με αυτοματισμούς, καθώς και η εταιρική δομή της εταιρείας μας "Χώρος ΣΜ Α.Ε."

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις
Frequently
Asked
Questions