Τι κάνουμε Διακόπτες Προιόντα Οθόνες Web Server Qbus Cloud Movies
Λόγια Πελατών Γιατί Qbus? FAQ Εγκατάσταση Προσφορές Σεμινάρια Download
Πακέτα Plug & Play Πακέτα Stand Alone Προγραμματισμός Συμβόλαια Υποστήριξης

click
here

Δεδομένης της εξαιρετικής ζήτησης αλλά και της ευκολίας που παρέχει το σύστημα Qbus σε διαμερίσματα βραχυχρόνιας διαμονής τύπου "airbnb" έχουμε φτιάξει και προσαρμόσει στις ανάγκες σας το πακέτο "qbus & airbnb" ώστε το κόστος να είναι σε πλήρη έλεγχο από εσάς μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Σε 2 εκδόσεις : Full Pack & Limited Pack


click
here

Η εταιρεία μας διαμορφώνει διάφορα πακέτα έτοιμων λύσεων Plug & Play για διαφορετικών μεγεθών σπίτια !!!
Καλωδιώνουμε ηλεκτρολογικούς πίνακες Legrand με Qbus υλικά αυτοματισμού πίνακα συνοδευόμενα με διακόπτες (RGB 8 εντολών, θερμοστάτες, αισθητήρες κίνησης, οθόνες αφής κτλ).
Αφήνουμε περιθώριο στο πίνακα για να τοποθετήσει ο ηλεκτρολόγος σας τις υπόλοιπες συνήθεις ηλεκτρολογικές ασφάλειες (κεντρική, κουζίνας, θερμοσίφωνα κτλ) & το μόνο που έχει να κάνει είναι ...να ρευματοδοτήσει.


click
here

Πολύ απλά όταν θέλουμε να περιορίσουμε το αρχικό κοστολόγιο, προμηθεύεστε μόνο τα Qbus ρελέ στον πίνακα.
Πλέον τα υλικά ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ (δεν χρειάζεται) μπορούν να εκτελέσουν απλές λειτουργίες. Φώτα, dimmers 230V, dimmers 1-10V, ρολά, όλα τα φώτα on/off και όλα τα ρολά/τέντες επάνω/κάτω είναι λειτουργίες που μπορούμε να έχουμε.
Το κοστολόγιο περιορίζεται σαφώς κάτω απο τα € 1.000 για ένα μεγάλο δίπατο σπίτι.

Στο άμεσο ή μακρινό μέλλον χωρίς καμμία παρέμβαση στις ηλεκτρολογικές γραμμές υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης του συστήματος σε πλήρη σύστημα bus απλά με την προσθήκη ενός internet ελεγκτή.Πακέτα προγραμματισμού εάν θέλετε να προγραμματίσουμε την κατοικία σας.
click
here


Πακέτα υποστήριξης συστήματος, επαγγελματικών χώρων & ιδιωτικών κατοικιών καθώς & πακέτα επέκτασης εγγύησης.
click
here