Τι κάνουμε Διακόπτες Προιόντα Οθόνες Web Server Qbus Cloud Movies
Λόγια Πελατών Γιατί Qbus? FAQ Εγκατάσταση Προσφορές Σεμινάρια Download
Οδηγίες για Ηλ/γο Οδηγίες Προγρ/μού Προγραμματισμός Συμβόλαια Υποστήριξης

Η εγκατάσταση του συστήματος προυποθέτει διαφορετικού τρόπου καλωδίωση (διαφορετική, όχι απαραίτητα πιο ακριβή) απο αυτή της συμβατικής ηλεκτρολογικής εγκατάστασης. Γι' αυτό τον λόγο η εξ'αρχής διαφορετική καλωδίωση του σπιτιού σας με σύστημα έξυπνου σπιτιού Qbus είναι απαραίτητη. Σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις υπάρχουν πιθανές μετατροπές, επικοινωνήστε μαζί μας για να το εξετάσουμε.
Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις απο τον ηλεκτρολόγο για την καλωδίωση του συστήματος.
Επιλεγμένος απο εσάς ηλεκτρολόγος, με απλές, γραπτές οδηγίες απο εμάς προχωρεί στην καλωδίωση του κτιρίου σας με την λογική bus. Τηλεφωνικές συμβουλές, οδηγίες, απορίες λύνονται άμεσα απο τους μηχανικούς μας.

Ολα τα υλικά του συστήματος φέρουν ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ γραπτή εγγύηση 2 ετών.

Η ήδη εγκατεστημένη βάση των 1.400+ συστημάτων, απο το 2004, η σύνθεση της εταιρείας μας μπορεί να αποτελέσει πρόσθετη εξασφάλιση του πολύτιμου συστήματος που θα εγκαταστήσετε.
Είμαστε κοντά σας απο το 2004 στηρίζοντας κάθε αλλαγή, προσθήκη, βελτίωση που μας ζητάτε.

Κοστολογικά το σύστημα συγκαταλέγεται στις πιο συμφέρουσες επιλογές στον χώρο.
Ενδεικτικά το βασικό κοστολόγιο σε ένα σπίτι της τάξεως των 120μ2 ανέρχεται στο ποσό των 2.000-2.500 ευρώ. Μέσα σε αυτό περιλαμβάνονται τα υλικά πίνακα, οι διακόπτες, τα σενάρια, το δωρεάν software, το qbus cloud.


Μην διαστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για δωρεάν κοστολόγηση του δικού σας συστήματος.
Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή για εμάς.

Οι Αρχιτέκτονες Mηχανικοί & Διακοσμητές μας, θα ασχοληθούν με τον δικό σας χώρο και εφόσον είναι επιθυμητό θα παρουσιάσουν και θα προτείνουν ξεχωριστές λύσεις αυτοματισμών, φωτισμού, αξιοποιώντας την μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η εταιρεία μας στα συστήματα αυτά.