Τι κάνουμε Διακόπτες Προιόντα Οθόνες Web Server Qbus Cloud Movies
Λόγια Πελατών Γιατί Qbus? FAQ Εγκατάσταση Προσφορές Σεμινάρια Download


Το 2011 φτιάξαμε το σπίτι μας και τοποθετήσαμε το σύστημα qbus γιατί θέλαμε ένα έξυπνο και εργονομικό σπίτι. Το σπίτι μας λειτουργούσε άψογα ανοιγοκλείνοντας καθημερινά τα ηλεκτρικά ρολά του σπιτιού, αναβόσβηνε φώτα ρυθμισμένα σε χρόνους που του είχαμε ορίσει εμείς και γενικά ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι απο την σταθερότητα του συστήματος.
Για υτούς τους λόγους, το 2018 αποφασίσαμε να το αναβαθμίσουμε ζητώντας την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας Χώρος.
Η ανταπόκριση ήταν άμεση και η αναβάθμιση του ελεγκτή με έναν πιο νέας τεχνολογίας μας έκανε το σπίτι μας ακόμα πιο "έξυπνο". Ο τεχνικός που ανέλαβε την αναβάθμιση του συστήματος μας, ο Κος Μανώλης Καραγιάννης, προγραμμάτισε, αλλά και μας εκπαίδευσε στο νέο σύστημα qbuscloud απο το οποίο μπορούμε πια να ελέγχουμε ότι έχουμε ορίσει μέσα στο σπίτι μέσω των κινητών μας, όπου και αν είμαστε.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση, την υπομονή, αλλά και την συνεχή στήριξη!!!
Γιώργος - Χριστίνα.

Κατοικία σε Ν.Σμύρνη, Ολοκλήρωση 2011, Upgrade 2018
12/09/2018 Γιώργος & Χριστίνα.


Πριν από ένα μόλις χρόνο, ολοκλήρωσα την ανέγερση εξοχικής κατοικίας στον Θεολόγο (Φθιώτιδας). Πρόκειται για μονοκατοικία με καλές προδιαγραφές επιφάνειας 170 τμ. Ήθελα να μπορώ να ενεργοποιώ τα φώτα αλλά κυρίως να μπορώ να λειτουργώ τον καυστήρα ή τον θερμοσίφωνα του σπιτιού, πριν την αφιξή μου, ώστε να είναι το σπίτι σε θερμοκρασία χρήσης όταν το επισκέφτομαι. Ήθελα από το κινητό μου να μπορώ να ελέγχω όλα τα φώτα του σπιτιού ακόμα και όταν είμαι εκεί χωρίς να χρειάζομαι να σηκωθώ από την θέση μου. Ήθελα επίσης, οι διακόπτες και οι πρίζες να έχουν κάποια αισθητική. Τα βρήκα όλα στο σύστημα της qbus που έχει ένα εξαιρετικά εύχρηστο δικτυακό περιβάλλον (εφαρμογής qbus cloud) με απεριόριστες δυνατότητες και κυρίως να μου προσφέρει την οικονομία και ξεκούραση που αναζητούσα.
Ένα θερμό ευχαριστώ στον κ. Καραγιάννη για την επιλογή και την υποστήριξη που ακόμα και μετά από καιρό προσφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Με εκτίμηση, Δημήτρης Στεφάνου.

Κατοικία σε Στερεά Ελλάδα, Ολοκλήρωση 2017
27/08/2018 Δημήτρης Στεφάνου.


Πριν περίπου 2 χρόνια όταν ξεκίνησα την κατασκευή μιας διόροφης κατοικίας για εμένα & την οικογένεια μου ήθελα ένα σπίτι λειτουργικό, άριστης ενεργειακής κλάσης και επειδή θα είχε πολλά φώτα και ρολά το έξυπνο σπίτι ήταν μονόδρομος.

Μετά απο μια πολύ καλή έρευνα αγοράς ανάμεσα σε συστήματα KNX κατέληξα στο QBUS γιατί είχε την καλλίτερη σχέση τιμής και απόδοσης. Οταν γνώρισα και τον Μανώλη ο οποίος είναι εξαιρετικός επιστήμονας και πάνω απο όλα πρόθυμος να σου λύσει οποιαδήποτε απορία ΠΕΙΣΤΗΚΑ.

Θα μπορούσα να γράψω σελίδες για τα πλεονεκτήματα του QBUS αλλά όποιος ενδιαφέρεται για το QBUS (τα στοιχεία μου είναι στην διάθεση της εταιρείας) ευχαρίστως να επικοινωνήσει μαζί μου να του τα πω απο πρώτο χέρι.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο την λειτουργικότητα και οικονομία που εξασφαλίζει το QBUS όπως και απο την υποστήριξη της ΧΩΡΟΣ ΑΕ και πάνω απο όλα απο την υπομονή του Μανώλη.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα !!!

Κατοικία στην Βόρεια Ευβοια, Ολοκλήρωση 2017
09/03/2018, Γιώργος.


Εδώ και 5 χρόνια βρίσκεται σε λειτουργία στο διαμέρισμα μας σύστημα "Smart Home" QBUS εγκατεστημένο απο την εταιρεία ΧΩΡΟΣ.
Το σύστημα λειτουργεί αδιάλειπτα απο την εγκατάσταση του και έχει εύκολο και αξιόπιστο χειρισμό. Κάποιοι αρχικοί ενδοιασμοί που είχαμε σχετικά με την ανταπόκρισή του σε διακοπές του δικτύου, διαφοροποίηση στην τάση και λοιπά σχετικά προβλήματα, διαψεύστηκαν καθώς δεν έχουμε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.
Προσφέρει δωρεάν τη δυνατότητα προγραμματισμού του απο τον χρήστη, μέσω του λογισμικού που διατίθεται απο την εταιρεία, για όποιον έχει την διάθεση να "αυτοσχεδιάσει" με την ηλεκτρολογική του εγκατάσταση (όπως εμείς...).
Το σύστημα έχει διευκολύνει την καθημερινότητα μας, θα το χαρακτηρίζαμε έως και διασκεδαστικό.
Τέλος όταν μετά απο 5 χρόνια χρειαστήκαμε κάποια επιπλέον εξαρτήματα, η ΧΩΡΟΣ ανταποκρίθηκε έγκαιρα και τα υλικά ήταν διαθέσιμα άμεσα.

Διαμέρισμα στην Παλλήνη, ολοκλήρωση 2012
17/10/2017, Ηλίας.


Εχω εγκαταστήσει το σύστημα "έξυπνου κτιρίου" απο την Qbus. Χρησιμοποιείται στο κατάστημα για τον έλεγχο φωτισμού των εκθεμάτων, για την απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω internet αλλά και σε διάφορα σενάρια λειτουργίας του καταστήματος.
Η εταιρεία ΧΩΡΟΣ ήταν άμεση σε όλες τις απαιτήσεις που είχαμε καθώς και το σύστημα της Qbus είναι εξαιρετικό στην λειτουργία και μας καλύπτει πλήρως στις ανάγκες μας.
Ο ιδιοκτήτης
Αναστάσιος Λαζαρίδης.

Κατάστημα PANDORA στην Πλάκα, ολοκλήρωση 2014
11/09/2017 Αναστάσιος Λαζαρίδης.


Πέρυσι, το 2016 ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του έξυπνου σπιτιού Qbus στα 3 διαμερίσματα υψηλών προδιαγραφών (που η εταιρεία μας δημιούργησε προς ενοικίαση) στην Πεντέλη. Επιλέξαμε το σύστημα της Qbus καθώς η τελική του τιμή ήταν πολύ συμφέρουσα ως προς τον ανταγωνισμό.
Το σύστημα ελέγχει φωτισμό, ρολά, σενάρια σε 3 διαμερίσματα & την Reception συμπεριλαμβανομένης ενδοδαπέδιας θέρμανσης με κεντρική αντλία καθώς και ελέγχει σενάρια πρόσβασης με τις access cards κάθε διαμερίσματος ξεχωριστά.
Όλα αυτά μπορούν να ελεγχθούν εκτός τοπικά από διακόπτες & οθόνη αφής αλλά & μέσω cloud και ξεχωριστούς κωδικούς πρόσβασης σε κάθε χρήστη σε κάθε διαμέρισμα.
Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από το σύστημα Qbus, έχει διευκολύνει πολύ, είναι εύκολο και το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Διαμερίσματα υψηλών προδιαγραφών προς ενοικίαση, Πεντέλη, ολοκλήρωση 2016
12/11/17 Emfron Services Ltd


Ηθελα απλά, κατανοητά πράγματα χωρίς κάθε φορά να μπερδεύομαι με πολύπλοκες οθόνες για ένα φως ή ρολό. Αντιθέτως απο το internet ήθελα να τα βλέπω όλα.
Είμαι απολύτως ευχαριστημένος γιατί απλά μπορώ να ελέγχω ότι θέλω και όταν ή αν χρειαστώ τότε απο την οθόνη ή απο το iPad τα έχω όλα.
Επίσης κάποια περίεργα (έως εντελώς περίεργα) πράγματα που είχα στο μυαλό μου αποδείχθηκαν (ευχαριστώ Μανώλη) πολύ απλά να εκτελούνται αυτόματα εάν το επιθυμώ.
Σας ευχαριστώ για όλα.

Κατοικία στην Βάρκιζα, ολοκλήρωση 2013
Γιώργος.


Την πρόταση για το σύστημα της Qbus μου την έκανε ο Αρχιτεκτονάς μου το 2012.
Είχα κάποιες αμφιβολίες στην αρχή που διαψεύστηκαν όλες μετά την εγκατάσταση & λειτουργία του συστήματος Qbus. Το βασικότερο για εμένα είναι ότι όλα αυτά που είχαμε συμφωνήσει αρχικά έγιναν χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση ούτε λειτουργική ούτε οικονομική.
Κατά την πορεία μου προέκυψαν σημαντικά προβλήματα με τον κλιματισμό (άσχετα απο το Qbus).
Με την βοήθεια του συστήματος που είχε ευτυχώς προβλεφθεί καλωδιακά στην ταράτσα μπόρεσα και βρήκα τρόπους να καλύψω τα προβλήματα με τον καλλίτερο και οικονομικότερο τρόπο.
Μπορώ να πω πως πολύ απλά τα ελέγχω όλα απο τους διακόπτες, απο τα σενάρια, απο την οθόνη, απο το κινητό μου & απο το internet.
Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα το Qbus όσο και την εταιρεία ΧΩΡΟΣ.

Οροφοδιαμέρισμα στον Αλιμο, ολοκλήρωση 2012
Ανεστης.